Doboj: Tukli mladića i nakon što je izgubio svijest

Hronika

Dobojska policija podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv S.P. Ž.C. i S.Đ. osumnjičenih za nasilničko ponašanje prije nekoliko mjeseci.

U Policijskoj upravi Doboj su rekli da se sumnja da su prijavljeni 2. aprila, dok je oštećena svojim automobilom u kojem su bile još tri ženske osobe, napuštala parking u ulici Kralja Aleksandra u Doboju, onemogućili da izađe sa parkinga na način da su opkolili, ljuljali i pokušali nasilno da uđu u vozilo.

– Nakon što im se M.T. koji se u društvu sa M.B. i još jednom osobom zatekao na licu mjesta, obratio u namjeri da zaustavi njihovo nasilničko ponašanje, S.P. mu je zadao udarac u lice. Kada je M.B. prišao povrijeđenom S.P. Ž.C. i S.Đ. su ga fizički napali zadavši mu udarac u predjelu glave nakon čega je M.B. pao i izgubio svijest, dok su oni nastavili sa napadom zadavši M.B. još nekoliko udaraca u predjelu glave – rekli su u PU Doboj.

Nezvanično saznajemo da su djevojke bile u društvu sa oštećenim, a da je napad uslijedio kada je svako od njih svojim automobilima krenuo.

Nezavisne nezvanično saznaju da je jedan od prijavljenih, navodno, sin lokalnog sudije.

blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *