Pavić: Ne želimo da slavimo dok neko tuguje!

Politika

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić obavijestio je na konferenciji za novinare članstvo partije i javnost da neće biti održan završni skup DNS-a, koji je najavljen za večeras u Prijedoru.

– Prihvatili smo preporuku MUP-a, ali smo se solidarisali i sa porodicom Dragičević i poštujući njihovu žalost, nećemo držati skup. Mi ne želimo da slavimo dok neko tuguje. Pozivamo građane da izađu i biraju. DNS nikoga nije iznevjerio, vjerujem u dijalog koji smo ostvarili sa narodom, naglasio je Pavić i podsjetio na saoštenje za javnost DNS-a u slučaju “Dragičević, koje je DNS objavio 17. aprila ove godine.

– Tada smo rekli svoj stav i nećemo se više miješati. Svoj stav pokazujemo i danas, otkazivanjem skupa, izjavio je Pavić.

Ocjenjujući proteklu predizbornu kampanju, on je rekao da ono što je DNS doživio, u proteklih mjesec dana na terenu je veoma impresivno, da je DNS, među strankama imao najviše tribina i da su građani pokazali veliki interes za program DNS-a.

– Građani su izuzetno prihvatili što nismo nikog klevetali i nikog vrijeđali, to što smo na prvo mjesto stavili Republiku Srpsku i ekonomiju, to što nikada nećemo pristati na prodaju prirodnih resursa jer možemo bolje živjeti zahvaljujući njima i DNS zaista želi da radi rekao je Pavić.

On je istakao da je do sada kapacitet DNS-a bio 20 odsto u vlasti i da sada DNS želi veću podršku i funkciju predsjednika Vlade.

– Postali smo punoljetni i spremni preuzeti dogovornost. Građani su prepoznali to što smo u prošlsti uvijek glasali kako su to oni od nas tražili, prepoznali su našu ideju da RS bude mjesto ulaganja i dolazak investitora. Očekujemo veliki odziv građana na izbore. Zadovoljni smo kampanjom i odnosom građana prema nama, ocijenio je Pavić, uvjeren da će DNS, nakon izbora imati razloga za slavlje.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *