Hoće li Vasić kod Stevandića u Ujedinjenu Srpsku?

Politika

Bivši potpredsjednik SDS Kostadin Vasić, kojeg je nedavno predsjednik Vukota Govedarica isključio iz stranke, danas je viđen na ručku sa predsjednikom Ujedinjene Srpske i takođe bivšim SDS-ovcem Nenadom Stevandićem.

Vasić i Stevandić su ručali u jednom banjalučkom restoranu, u vrijeme dok je zasjedao Glavni odbor SDS, na kojem se, između ostalog, odlučivalo i o eventualnoj saradnji sa SNSD.

Nije nam poznato o čemu su razgovarali, ali je s obzirom na Vasićevo isključenje iz članstva i odnose u SDS, moguć još jedan partijski transfer.

Vasić je posredstvom medija iz Srbije najavio da dolazi na Glavni odbor stranke u Banjaluku i da sa sobom vodi 300 patriota da izbaci “gamad i izdajnike” iz SDS. Do toga, ipak, nije došlo.

Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica isključio je Kostadina Vasića iz članstva zbog teže povrede Statuta stranke, iznošenja u javnost neistina i dezinformacija i nanošenja ozbiljne štete interesima SDS.

– U izjavi od 26. oktobra koju su prenijeli određeni elekronski mediji i portali Kostadin Vasić je iznio niz neistina i dezinformacija protiv interesa SDS i njenih visokih funkcionera Dragana Mektića, Mladena Bosića i Aleksandre Pandurević – navedeno je u petak u saopštenju SDS.

Istinito

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *