Nešić zatečen ostavkom Milana Radovića

Politika

V.d. predsjednika DNS Nenad Nešić zatečen je odlukom svog zamjenika Milana Radovića o napuštanju te stranke, te mu je poželio svu sreću, kako ličnu, tako i poslovnu.

 

Nešić je poručio da nema više o čemu da razgovara sa Radovićem s obzirom na to da je ostavku podnio pismenim putem, bez da ga prije toga nazove i kaže mu svoje namjere.

 

– Radović me nije zvao prije nego što je podnio ostavku i smatram da nema potrebe da se više oko bilo čega čujemo – istakao je Nešić. On je dodao da se očigledno radi o čovjeku koji se nije snašao u novonastaloj situaciji, kako u Republici Srpskoj, tako i u DNS.

 

– O kakvoj osobi je riječ najbolje ilustruje činjenica da se nije pojavio na sjednici parlamenta Srpske na kojoj se odlučivalo o sudbini RS. To najviše govori o njemu kao Srbinu i čovjeku koji treba da predstavlja i zastupa Srpsku u odsutnim trenucima – naveo je Nešić.

 

Radović je za Srpskainfo samo kratko potvrdio da je podnio ostavku na sve funkcije i istupio iz članstva u DNS, ali nije želio da iznosi druge detalje.

 

Podnošenjem ostavki i istupanjem iz stranke, Radović je obrazložio ličnim i moralnim razlozima.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *