Ovo su tri najperverznija horoskopska znaka

Magazin

Oni su poznati kao bogovi seksa. Ništa im nije strano i ne znaju da kažu „ne”. Predstavljamo vam tri horoskopska znaka koja ne mogu da žive bez seksa.

LAV

Oni su ponosni na svoju grivu i nikada im nije dosadno da slušaju hvalospjeve o sebi. Jasno je, imaju samopouzadnje, a često ga veoma dobro opravdaju u seksu. Iako u društvenom i poslovnom životu vole da predvode, u krevetu nemaju ništa protiv da povremeno partner preuzme kormilo. U tom slučaju pretvaraju se u seksualne robove spremne da ispune svaku želju. Sado-mazo tehnike im nisu strane, a u koži se osjećaju kao apsolutni vladari.

Fetiša nikad dosta, a uživaju da iznova otkrivaju neke nove. Lavovi imaju najviše erogenih zona, pa zato svaki svoj orgazam doživaljavaju kao da im je poslednji i jedini.

RAK

Bipolarci sa kojima nikad ne znate na čemu ste. Osim u seksu. U tim prilikama ćete uvijek uživati sa njima. Rakovi veoma vole fantazije, te se često „igraju” sa partnerima. Žena Rak će zavoditi nježno, ali u krevetu se neće ustručavati nimalo. Muškarac će uvijek pomjerati granice i osvajati „nove planine”. Po broju orgazma Rakovi su nepobjedivi, ali ne isključivo po svojim. Ovi astrološki majstori će vam priuštiti jednak užitak, kao i sebi. Ukoliko krećete u provod sa njima, ne zaboravite da popijete nekoliko kafa. Oni spavaju tek pred zoru.

ŠKORPIJA

Posljednji, ali ne i sa najmanje bodova. Svi su bar jednom u životu čuli priču o Škorpijama. Priča se da među njima ima najviše seksualnih zavisnika. Pitate se zašto? Prosto, oni jednostavno vole seks i toga se ne stide. Gdje god se nađu upravo oni dižu seksualne vibracije. Škorpije dosta polažu u izgled i ne mare da ulažu na sebe. Skupocjen veš, dobri parfemi i svilena posteljina. To možete očekivati od njih, a pored toga ispuniće i svaku vašu fantaziju. Naravno, samo ukoliko ispunite njihova očekivanja na prvu loptu. Škorpije su sjajni prijatelji, pogotovo ako kod njih imate „povlastice”.

B92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *