“Beverly Hills” ponovo na malim ekranima

Magazin

Kanal FOX juče je premijerno objavio prvi trejler serije “Beverly Hills”, koja se na male ekrane vraća ovog ljeta, a u njoj će povratničke uloge da uzmu i stari glumci.

 

Ideju za snimanjem slavne serije razvile su zvijezde “starog” Beverly Hillsa, Tori Speling i Dženi Gart, a juče je kanal Fox objavio više detalja i prvi trejler.

 

Serija će se zvati jednostavno 90210, a dolazi već ovo ljeto.

 

 

U seriji neće glumiti Šanen Doerti, koja je zaratila s cijelom postavom “Beverly Hillsa”.

 

Kanal Fox će emitovati nove nastavke “Beverly Hillsa”. Serija će imati šest nastavaka, zvaće se 90210, a u mini sezoni će glumiti i glumci originalne postave!

 

Premijera nove verzije “Beverly Hillsa” bitće emitovana na ljeto 2019. godine, a glumiće Tori Speling, Dženi Gart, Džejson Pristli, Ian Ziering, Gabriele Karteris i Brajan Austin Grin.

 

 

Zanimljivo je da će ovi glumci biti i izvršni producenti.

 

A zaplet? Slavni glumci iz 90-ih će glumiti seriju u seriji – zaigraće sami sebe kako se ponovno okupljaju da snime novu verziju serije. Uostalom, svi spomenuti glumci su odrastali kroz seriju, te se zaljubivali, svađali i družili i u privatnom životu. Baš poput reality showa!

 

“Šta će se dogoditi kada se na jednom mjestu skupe bivše ljubavi, prijatelji i neprijatelji iz djetinjstva? Što sada kada trebaju nastaviti tamo gdje su stali, nakon što ih je gladao cijeli svijet i odrastao s njima?”, stoji u Foxovoj najavi serije koja će ponovno zaživjeti na malim ekranima? Uz najavu je odmah objavljen i popratni trailer…

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *