Odaberite najbolje uređaje uz popust i do 80%

Promo

Uživajte u trenucima koje ćete pamtiti i dijeliti sa najdražima. Odaberite uređaj iz m:tel ponude po svojoj mjeri uz popuste i do 80%.

Ukoliko razmišljate da si povodom nastupajućih praznika poklonite nešto vrijedno, iskoristite pravi trenutak za kupovinu, jer u m:tel novogodišnjoj ponudi HTC One A9 uz tarifu Moj Mix Premium možete, umjesto za 360 KM, nabaviti po novoj cijeni od samo 96 KM. HTC One A9 ocijenjen kao jedan od najljepših telefona na tržištu, izrađen je od brušenog i ispoliranog aluminijuma, zaobljenih ivica, prekriven staklom i uz to veoma je tanak. Pokreće ga novi Qualcomm Snapdragon 617 čipset, ima 2 GB radne i 16 GB skladišne memorije, a prihvata microSD kartice do 200 GB. Ekran od 5 inča je Full HD, rezolucije 1920×1080 piksela izrađen u AMOLED tehnologiji.

Ako ste ljubitelj Huawei uređaja, iskoristite m:tel-ovu novogodišnju ponudu i uz tarifu Moj Mix Premium poklonite sebi Huawei Mate 8 po novoj cijeni od samo 288KM. Podsjećamo da je njegova redovna cijena 480KM. Rijetko koji telefon ostavlja tako impresivan utisak vrhunske izrade, kao Huawei Mate 8. Krase ga IPS-Neo LCD ekran od 6 inča, rezolucije 1920×1080 piksela, 3GB radne i 32 GB skladišne memorije. Radi pod Android Marshmallow operativnim sistemom, presvučenim Huawei EMUI 4.0 interfejsom. Zadnja kamera posjeduje senzor od 16MP veličine 1/28″ sa f/2.0 blendom, optičkom stabilizacijom slike i dvotonskim LED blicem, a prednja kamera ima senzor od 8 MP sa f/2.4 blendom.

U m:tel novogodišnjoj ponudi nalaze se još tri aktuelna modela. To su Microsoft Lumia 650 kojeg u tarifi Moj Mix Standard/Net umjesto po redovnoj cijeni od 240 KM, sada možete kupiti po cijeni od 96KM, Sony Xperia M4 Aqua kojeg u tarifi Moj Mix Standard/Net možete nabaviti po nevjerovatnoj cijeni od 48KM, što u poređenju s njegovom redovnom cijenom od 240KM, predstavlja sniženje od čak 80%, te ZTE Blade V6, koji u istoj tarifi, umjesto 192 KM sada iznosi samo 1KM.

Uživajte u odličnim bonusima za razgovore, poruke i mobilni internet uz Moj Mix tarife i odaberite savršen novogodišnji poklon iz m:tel bogate ponude uređaja.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *