Ivan Pernar napustio studio HRT-a usred emisije “Nedjeljom u dva” (VIDEO)

Region

Informativni program je horor film, rekao je zastupnik Živog zida Ivan Pernar, gostujući u emisiji Nedjeljom u dva. Njegovo gostovanje trajalo je svega 15 minuta, nakon toga je Pernar napustio studio.

“Stanković me pitao zašto obrazovni program HRT-a smatram lošim, ja sam rekao da je to iz puno razloga, a jedan od njih je i taj što šute o etničkom čišćenju 750.000 Palestinaca i otimanju njihove imovine. On me u tom trenutku prekinuo jer nije htio da kažem da je Izrael država stvorena na etničkom čišćenju i da imaju rasne zakone, kada sam shvatio da mi neće dozvoliti da odgovorim na njegovo pitanje do kraja, odlučio sam napustiti studio.

S takvim neprofesionalnim novinarom ne želim raditi, napisao je Pernar na FB-u, kao i da nije htio sudjelovati u farsi u režiji Aleksandra Stankovića koji postavi pitanje pa ne dozvoljava da se odgovori.

Zapravo problem nije u odgovoru, nego istini o kojoj se ne smije na HRT-u govoriti”, napisao je.

“Samo na catering potrošili su milijune kuna, imate presudu koju je Vrhovni sud srušio, i Sanader odjednom nije kriv. HRT je ignorirao sav taj kriminal, a svaki dnevnik je počinjao s vijestima o HDZ-a. Prenosili su i skup HDZ-a četiri sata.”, kazao je Pernar dok je još bio u emisiji.

Stanković ga je zatim pitao zar nije jednom izjavio da nema televizor i ne plaća pretplatu?

“Igrom slučaja imam televizor, ali neću plaćati pretplatu nikad, pogotov ne monstrumu Hanžekoviću”, odgovorio je Pernar a zatim se vratio na objašnjenje presude Sanderu i HDZ-u.

“Ironije li, Stanković je sam dao odgovor na pitanje zašto HRT nije javna televizija, a njegovo najgluplje pitanje je bilo zašto ne treba plaćati TV pretplatu. Pa pogledaj se u ogledalo Stankoviću i bit će ti jasno. Zbog takvih poput tebe!, poručio je Pernar nakon emisije na fb-u Aleksandru Stankoviću.

Na početku emisije rekao je da je Živi zid smo “bliži SDP-u jer se ne koriste udbaškim metodama, HDZ je nama poslao poruku da ako ne damo potpise Plenkoviću da će nas progoniti putem DORH-a i HRT-a. HDZ koristi neke druge metode, ucjene, pritiske, radi se o jezivoj stranci, oni kontroliraju sve razine vlasti, sudove. Sve je u rukama jedne vlasti”.

Pogledajte svih 15 minuta emisije:

Pernar je gostovao u emisiji prije pet godina. U tih pet godina promijenio se društveni odnos – sad postoji opozicija, rekao je uvodno Pernar.

Prva tema: porezna reforma

Nije problem da se naše plaće zamrznu. Problem je što se velike plaće dižu, a porezni teret prebacuje na najslabije građane. Upozoravali smo ugostitelje, fiskalizacija će vas uništiti – dio je to globalne agende “kontrola nad svakom transakcijom” – to je mjera protiv građana. Kad je riječ o izborima, onda se glasuje za one koji dižu poreze, smatra Pernar.

Mostov amandman o zamrzavanju dužnosničkih plaća ću podržati, a zakon o poreznoj reformi ću odbaciti. Siromašni će plaćati više, hrana će poskupjeti, plaće će ostati iste, to je reforma “superhika”, rekao je Pernar.

Druga tema: HDZ

Sada sam bliži SDP-u jer se ne koristi udbaškim metodama. HDZ nam je odmah nakon izbora poslao poruku da će nas, ako ne damo potpise Plenkoviću, progoniti putem DORH-a i putem HRT-a. SDP nam nikada nije uputio takvu poruku. HDZ se koristi ucjenama i pritiscima, radi se o jezivoj stranci, kontroliraju sve razine vlasti, rekao je Pernar.

Treća tema: HRT

Čim smo odbili ponudu HDZ-a, počelo je medijsko bombardiranje po nama, pri čemu se mene prikazivalo kao kriminalca, lopova. Mediji se iskorištavaju radi političkog pritiska. HRT je partijska televizija, nažalost u službi HDZ-a; afere te stranke su ignorirane kao da nikada nisu postojale. HTV sustavno prikriva korumpiranost pravosudnih institucija. S jedne strane, HRT je ignorirao sav taj kriminal, a s druge svaki je dnevnik počinjao vijestima o HDZ-u. Nešto što bi se trebalo zvati javnom televizijom stavljeno je u službu javne stranke. Imam televizor, ne plaćam i nikad neću plaćati pretplatu. Nju treba ukinuti, javna televizija nije u službi građana, rekao je Pernar.

VIDEO Stanković nakon Pernarova odlaska iz Nedjeljom u dva uputio poruku ljubavi, evo zašto

Informativni program je horor-film. HTV-ov Dnevnik je najmanje gledani središnji dnevnik. Sadržaj je negledljiv. Zadaća je da se građane drži u lažnoj stvarnosti, u iluziji. Smatram da je naša zemlja pod dominacijom Washingtona i Bruxellesa. Većina gledatelja HRT-a ne zna da je 1948. provedeno etničko čišćenje 750.000 Palestinaca. Izrael je država koja je stvorena na etničkom čišćenju, rekao je saborski zastupnik Živog zida.

Analiza gostovanja Ivana Pernara kod Stankovića: Ovo je predivan simbol stanja u državi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *