U Beogradu nastavljen protest “Protiv diktature” (FOTO/VIDEO)

Region

Učesnici 16. protesta “Protiv diktature” krenuli su u šetnju nešto prije 19 sati Bulevarom kralja Aleksandra skandirajući “Onesvesti se, onesvesti se”, “Ostavke, ostavke” i “Gotov je”.

Oko 2000 učesnika protesta „Protiv diktature“ okupilo se i danas ispred Skupštine Srbije, nakon praznične, sa poznatim zahtjevima i brojnim transparentima.

Na čelu kolone koju su predvodili dobošari demonstranti su nosili transparent “Protiv sistema” i “Sviraj kraj. Kulturom protiv diktature”, a zatim i transparente sa parolama “Ne želim da želim da odem”, “Car je go”, “Padni mi na grudi Nebojša, “Eutanazija brže jače bolje”, “Fer i slobodni izbori, sloboda medija, departizacija, decentralizacija, zaštita i poboljšanje radnih prava”, kao i “Protiv vlasti”, a tu su i pištaljke, trube, šerpe kao i bedževi i zastave Srbije.

Učesnici protesta uputili su se Bulevarom kralja Aleksandra ka Pravnom fakultetu, odakle su nastavili Beogradskom ulicom, preko Trga Slavije, ka Terazijama, Knez Mihailovoj i Pariskoj ulici.

Potom su prošetali Studentskim i Trgom Republike, a šetnju su završili na platou ispred Doma Narodne skupštine.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *