Jelena Janković: Još nije kraj

Sport

Još nije kraj za Jelenu Janković! Srpska teniserka nije zakazala konferenciju za medije prvog dana turnira u Rimu, niti je donijela konačnu odluku o povlačenju. Iz tima nekadašnjeg svjetskog broja jedan su demantovali da je Džej Džej riješila da se povuče.

– Vijest o konferenciji je lažna, prenijeta je po društvenim mrežama bez znanja i potvrde menadžmenta. Istina je da Jelena ima problema s povredom, ali još nije donijela odluku o povlačenju s Tura. Sigurno je samo to da ona veoma nedostaje navijačima i tenisu i da će pokušati da se oporavi što prije – poručili su iz njenog tima.

Jankovićeva je zbog povrede leđa posljednji meč u singlu odigrala prošlog avgusta, kada je poražena od Čehinje Petre Kvitove u prvom kolu Ju-Es opena. Uoči Australijan opena je rekla da razmišlja o penziji, ali da će probati da se vrati na teren. U međuvremenu je pala na 328. mjesto na listi.

Nekada svjetski “broj jedan”, Jelena je osvojila 15 titula tokom karijere, a najveći uspjeh na grend slemovima joj je finale Ju-Es opena.

Novosti.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *