Banjalučanin Đorđe Vasić osvojio drugo mjesto na MUNICH OPEN 2017

Sport

Banjalučanin Đorđe Vasić osvojio je drugo mjesto u srednjoj, a treće u apsolutnoj kategoriji na međunarodnom takmičenju u brazilskom džio-džicu u Njemačkoj

Proteklog vikenda u Minhenu je održano zvanično međunarodno IBJJF (International Brazilian Jiu Jitsu Federation) takmičenje “Munich International Open IBJJF Jiu-Jitsu Championship“. Na takmičenju je nastupilo 584 takmičara iz svih evropskih zemalja.

Dva takmičara banjalučkog Fenixa, Bojan Čigoja i Đorđe Vasić nastupili su na ovom prestižnom takmičenju. Đorđe Vasić osvojio je drugo mjesto u srednjoj kategoriji a u apsolutnoj treće, dok je Čigoja imao manje sportske sreće. Tim Nove Unije (Nova Uniao) čiji je Fenix član osvojio je visoko treće mjesto u ukupnom plasmanu.

Ovo je prva zvanična IBJJF medalja osvojena za Fenix, Banja Luku i Republiku Srpsku. Na ovaj način pokazali smo da imamo kvalitet i za međunarodnu scenu. Samo učešće na ovom takmičenju je velika stvar za nas, a sve to omogućili su naši sponzori: Prointer IT solutions, Banjalučka pivara, Infomedia group i pekara Manja!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *