Građanski pokret “Bolje” za bolju Republiku Srpsku

Društvo

Na Osnivačkoj skupštini u Banjaluci, održanoj u ponedjeljak, oko 300 članova Pokreta “Bolje” usvojili su program djelovanja u oblastima jačanja porodice, socijalne politike, razvoja ekonomije, obrazovanja, zdravstvenog sistema i kulture.

– Odlučni smo u namjeri da zadržimo ljude na ovim prostorima i da konstruktivnim pristupom gradimo pravedniji, ekonomski prosperitetniji i humaniji sistem u kojem će se živjeti bolje, poručeno je sa svečanosti kojoj su prisustvovali i gosti iz drugih organizacija, kolektiva i uopšte javnog života Srpske.

Pokret građana “Bolje”, čije rukovodstvo tek treba da bude izabrano, djelovaće kao građanski pokret, a aktivnostima će rukovoditi Predsjedništvo pokreta.

Članovi pokreta su entuzijasti, aktivisti različitih organizacija i udruženja, društveni radnici, sportisti, umjetnici, privrednici, koji do sada nisu pripadali nijednoj političkoj partiji.

Sjedište Pokreta je u Banjaluci, ali će Pokret imati svoje organizacione jedinice širom Srpske i Federacije BiH.

Svi koji žele da se pridruže novoosnovanom Pokretu građana „Bolje” mogu to da učine posredstvom internet stranice www.pokretbolje.com, društvenih mreža Fejsbuk, Tviter i Instagram, kao i putem elektronske adrese boljers@gmail.com, telefona 00387 51 963 988, 00387 66 991 777 ili lično na adresi Stepe Stepanovića 177, Banjaluka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *