Počinio četiri krivična djela u jednoj noći

Hronika

Pripadnici Policijske stanice Srbac uspješnom operativnom akcijom na terenu rasvijetlili su četiri krivična djela koja su izvršena 3. marta ove godine na području srbačke opštine. Zbog sumnje da je počinio tri krivična djela „Teška krađa“ i jedno krivično djelo „Krađa“ slobode je lišeno lice Z. T. iz Srpca.

 

Policijskoj stanici Srbac dojavljeno je da su se u noći 3. marta dogodile provale u jednu prodavnicu, Ambulantu porodične medicine i Apoteku u Mjesnoj zajednici Kukulje, iz kojih je otuđena još uvijek neutvrđena količina novca. Provalnik je na isti način izvršio provalu, prvo razbio stallo na ulaznim vratima, a potom obio kase iz kojih je uzeo novac. Nakon toga je u selu Razboj Lijevče ispred porodične kuće otuđio ženski bicikl.

 

Službenici Policijske stanice Srbac došli su do saznanja da se radi o licu Z. T. i u saradnji sa Policijskom stanicom Prnjavor uspjeli da pronađu i liše slobode višestrukog provalnika.

 

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio kompletiranje predmeta o počinjenim krivičnim djelima i dostavljanje izvještaja protv Z. T. za počnjena krivična djela „Teška krađa“ i „Krađa“.

 

Nezvanično saznajemo da se radi o višestrukom prestupniku, koji iza sebe ima veliki broj počinjenih krivičnih djela zbog kojih je bio i na izdržavanju zatvorske kazne.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *