Vulić: Očekujemo smjenu Đokića, kao i njegovih kadrova!

Politika

Đokićevu smjenu svakako očekujemo, a po pitanju implementacije sporazuma i preraspodjele pozicija u skladu s brojem poslanika, odluka je na koalicionim partnerima, kategoričan je Vulić

 

Član Predsjedništva SPS i narodni poslanik Savo Vulić u izjavi za medije poručio je da ova partija u predstojećem periodu očekuje smjenu Petra Đokića sa mjesta ministra rudarstva i energetike Republike Srpske, kao i implementaciju sporazuma po kojem, shodno broju poslanika u NSRS, Socijalističkoj partiji Srpske pripada sedam odsto učešća u vlasti.

 

Komentarišući stanje na političkoj sceni i prelaske visokih funkcionera SP u SPS, Vulić je naglasio da SPS nema namjeru da odustane od inicijative za smjenu Đokića.

 

– Postoji dogovor i očekujem da se držimo dogovora, ukoliko smo partneri i ukoliko ćemo djelovati zajednički u predstojećem periodu. Đokićevu smjenu svakako očekujemo, a po pitanju implementacije sporazuma i preraspodjele pozicija u skladu s brojem poslanika, odluka je na koalicionim partnerima. Kao poslanici i učesnici proteklih izbora, dali smo doprinos rezultatima koalicije i pobjedi naših zajedničih kandidata, Milorada Dodika i Željke Cvijanović. Očekuje nas još jedan izborni proces i naš veliki prioritet je da u ove izbore uđemo punim kapacitetom i da damo još veći doprinos – poručio je Vulić.

 

Srpskainfo.com

Tagged

1 thought on “Vulić: Očekujemo smjenu Đokića, kao i njegovih kadrova!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *