SPS U BIJELJINI
Selak: SPS je nova energija na političkoj sceni

Politika

U Bijeljini su danas otvorene prostorije Gradskog odbora SPS – Socijalističke partije Srpske, a otvaranju su prisustvovali predsjednik SPS Goran Selak, potpredsjednik Maksim Skoko, član Predsjedništva Savo Vulić i generalni sekretar Andrea Dorić.

 

Šef Povjereništva SPS za Grad Bijeljinu Srđan Mijatović poručio je da će SPS u Bijeljini opravdati povjerenje rukovodstva partije kao i građana koji su već dali podršku Socijalistima.

 

 

– Radom i rezultatima ćemo opravdati povjerenje građana, a uz podršku rukovodstva partije izborićemo se za napredak i bolje uslove života za sve građane Bijeljine – poručio je Mijatović.

 

Predsjednik SPS Goran Selak pozvao je građane Bijeljine, a posebno mlade ljude da se uključe u tim SPS i da zajedno sa građanima rade na rješavanju problema i da daju svoje sugestije ideje za razvoj grada.

 

 

– Svaka ideja i svaka sugestija su dobrodošle, a posebno apelujem na mlade da se pridruže našem timu i da se zajedno borimo za budućnost Bijeljine. SPS je nova energija na političkoj sceni i već sada smo uvjereni da ćemo rezultatima opravdati dosadašnji rad i postati nezaobilazan faktor u kreiranju politika kako na nivou Bijeljine, tako i u Republici Srpsko – istakao je Selak.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *