Haradinaj: Branićemo Kosovo po svaku cijenu

Region

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, ponovio je danas da Kosovo neće biti podijeljeno i da će vlada, kako je rekao, braniti suverenitet i integritet te teritorije po svaku cijenu.

 

– Poštovani građani Republike Kosovo, mi smo zajedno i jaki smo! Niko nas neće podijeliti. Suverenitet i iintegritet Kosova su nepovredivi i mi ćemo ga braniti po svaku cijenu – napisao je Haradinaj na fejsbuk profilu.

 

Haradinajeva poruka je uslijedila nakon što je u Prištini ponovo pokrenuta priča da se predsjednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači ne odriče ideje o razmijeni teritorija sa Srbijom.

 

Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës. Jemi bashkë dhe jemi të fortë! Askush nuk do të na ndajë. Sovranitetin, integritetin dhe paprekshmërinë e Kosovës, do ta mbrojmë me çdo çmim.RH

Gepostet von Ramush Haradinaj am Mittwoch, 10. Juli 2019

 

Poslanik opozicionog pokreta Samoopredjeljenje, Redžep Seljimi, izjavio je na konferenciji za novinare ranije danas da Tači sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem “ima tajni plan o podijeli Kosova”.

 

Agencije

Tagged

1 thought on “Haradinaj: Branićemo Kosovo po svaku cijenu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *